terug naar verslagen

DSC 1 - Haarsteeg 1 - 2-2

Haarsteeg in de laatste seconden naast DSC, uitslag 2-2

De thuiswedstrijd tegen de Haarsteeg waar we bij winst ons veilig kunnen spelen. De uitwedstrijd was nog een verrassing met 1-3 winst.
Met nog steeds een waslijst aan blessures en de schorsing van Frank Kaufmann begonnen we toch wel enigszins gehandicapt aan de wedstrijd.
Een goede teamprestatie en dito inzet leverde een verdiend gelijkspel op waarbij het natuurlijk zuur was dat de gelijkmaker van de Haarsteeg in de allerlaatste seconde viel.

We kregen met de Haarsteeg een beweeglijke en goed voetballende ploeg tegenover ons. De eerste helft was dan ook voor de bezoekers waarbij aangetekend dat er maar weinig echte uitgespeelde kansen waren voor beide ploegen. Ook de straffe wind speelde daar ook zeker een rol in. De eerste kans na 20 minuten was een kopkans voor de Haarsteeg net over het doel. Wij kregen na een half uur een kans, een kopbal van Mike van Namen via de binnenkant van van de paal weer uitverdedigd.
In de 35e minuut was het echter wel raak na een aanval uit het boekje, opgezet door Milo van Osch en een voorzet van Roy van Beurden was het Bram Zweers die de 1-0 kon binnentikken, een schitterende aanval.

Na de rust een beter DSC met ook de betere kansen voor ons, wel kwam de Haarsteg na 75 minuten op geliijke hoogte door niet goed ingrijpen van de achterhoede.
Het laatste kwartier bleven we aanzetten en was het Roy van Beurden die na goed doorzetten van Bram Zweers weer voor de voorsprong kon zorgen.
Toen iedereen al dacht dat de buit binnen was was volgde er nog een zondagsschot in de allerlaatse minuut van de wedstrijd, zuur voor ons maar gezien het spelbeeld wel een juiste uitslag denk ik.